sc rtr expert srl

S.C. RTR EXPERT S.R.L. este o companie cu capital integral privat din BACAU, judetul BACAU, infiintata in anul 2006, care activeaza in domeniul constructiilor civile, fiind specializata in placari cu materiale compozite tip bond, fatade din sticla tip perete cortina, montajul de tamplarie termoizolanta din aluminiu si PVC, si alte activitati specifice domeniului.

Pe parcursul ultimilor 10 ani de activitate, am invatat sa facem fata oricaror provocari cu promptitudine si maxima seriozitate, fapt ce ne-a permis, ca pana astazi, sa adaugam pe "cartea nostra de vizita" mii de clienti, persoane fizice, juridice, dar si proiecte de anvergura, parteneri importanti din domeniul constructiilor si dezvoltatori. Proiectele in care am fost implicati precum si cei cu care am colaborat pe parcursul timpului, sunt cei care, apreciem noi, ne recomanda.

Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt: siguranta, seriozitatea, responsabilitatea si nu in ultimul rand calitatea si termenul de executie foarte scurt.

Lucrarile executate de S.C. RTR EXPERT S.R.L. au fost contractate direct cu beneficiarul, dar si sub diverse forme de colaborare ( subcontractare) cu alte societati.

Placile bond prezinta o solutie inovatoare in placarea cladirilor.
Acestea inlocuiesc cu succes clasica tencuiala termodecorativa oferind in plus numeroase avantaje:

- rezistenta in timp;

- izolatie termica;

- montaj rapid;

- intretinere usoara;

Sunt ideale atat pentru cladirile noi cat si pentru renovarea fatadelor crapate sau uzate. Placile bond sunt disponibile in numeroase variante de culori satisfacand si cele mai exigente cerinte.

 

Prin masurile tehnice si organizatorice create de conducerea societatii, se urmareste obtinerea de rezultate calitative superioare privind lucrarile pe care le executa, conform cerintelor si necesitatilor, standardelor si normelor specifice activitatilor, precum si legislatiei in vigoare.